+45 70 23 75 50 info@uniquefinans.dk

Ejendomsfremvisning

Hos GrupoMerhasol og Unique Invest A/S har vi forståelse for, at du vil besøge Costa Blanca, Costa Cálida og deres omkringliggende områder, før du køber en ejendom i Spanien. Derfor kan vi, sammen med dig, arrangere dit ophold i forbindelse med en besigtigelse. Vi kan hjælpe med viden om bl.a. :

  • Dine flybilletter, deriblandt lufthavnstransport i Spanien.
  • Hotelindlogering i Spanien.
  • Ledsagede fremvisninger af ejendomme og områder.

Du vil derefter opleve en afslappet fremvisning af de ejendomme og områder, der opfylder dine krav og budget. Men din personlige ejendomsledsagerrepræsentants rolle går ud over blot at vise dig rundt. Han eller hun vil også forklare og rådgive dig i købeprocessen, mulige finansieringsmuligheder og kontraktbetingelserne, af hvilke et depositum på 3.000 € er krævet for at du sikrer dig din valgte ejendom.

Det er således praktisk at have de nødvendige pengemidler med dig, når du tager på besigtigelsestur. Derved undgår du at vende tilbage vel vidende, at en eller anden muligvis sikrer sig den ejendom, du havde valgt.

Når vi sammen har aftalt dit tidspunkt for transport retur til lufthavnen, vil vi herefter løbende holde kontakt for det videre forløb.

Kontakt os og bestil din inspektionstur nu!

Er du i vores område, eller har du planer om at komme?

Kontakt os, og vi vil arrangere en specialfremvisning for dig, så vores kommercielle rådgivere kan vise dig de områder og boliger, du er interesseret i. Spørg om vores fordelagtige betingelser og særtilbud for kunder, der besøger os privat.

Kontakt os nu!