+45 70 23 75 50 info@uniquefinans.dk

ETABLERING AF EN BOLIG OG ET FORHOLD TIL DIG!
Som etableret bygherre med en misundelsesværdig forhistorie i at bygge tæt på 18.000 kvalitetsboliger i Spanien siden 1966 forstår Grupo Mahersol dit behov for det særlige forhold på tomandshånd, der sikrer dig det absolut højeste kundeserviceniveau. Hvorfor? Fordi derved kan vi finde den drømmebolig, der passer til dine specifikationer. Vi giver gerne et tilbud på prisen.

Vores produkter udmærker sig ved kvalitet i konstruktion, omgivelser og beliggenheder – ved kysten, inde i landet eller ved golfbaner. Hvad angår byggeri er vores imponerende portefølje af lejligheder, bungalows, toetagershuse, enfamiliehuse og villaer leveret med vores egen tiårige strukturgaranti. Disse er naturligvis fulgt af en komplet service, som bogstaveligt talt starter fra grunden og frem til det øjeblik, du henter nøglerne til din nye bolig. Den inkluderer alt, hvad du kunne forvente, fra inspektionsture og hjælp med kontraktbetingelserne til uafhængig juridisk og finansiel rådgivning.

Vi er overbevist om, at du vil sætte pris på vores værdiforslag, for vi ved, at du foretrækker at købe ‘direkte’.

 


 

PROFESSIONEL KUNDESERVICE
Hos Grupo Mahersol mener vi ikke, at vores kvalitetsprodukter skal kompromitteres af dårlig service, som ophører næsten inden, den er startet. Ved at købe direkte fra bygherren kan vi varetage dine interesser. En god serviceportefølje er din ret – ikke et privilegium. Derfor gør vi meget ud af at opfylde dine forventninger med en kundeservice, der går ud over de første indtryk.
.

VELKOMST I SPANIEN
Vores professionelle service starter det øjeblik, du ankommer til Spanien. Vi vil tage imod dig i lufthavnen, give dig tid til at slappe af (efter hvad der kan have været en trættende rejse), før vi foreslår et program. Først når du er klar, vil vi begive os ud på en solfyldt tur rundt i regionen for at vise dig dens sunde udendørsaktiviteter og vores ejendomme, som opfylder dine krav og budget.
.

HJÆLP MED KONTRAKTBETINGELSER
Vores service til hjælp med kontraktbetingelserne starter fra den dag, du underskriver den private købskontrakt til den dag, du henter skødet og nøglerne til din nye bolig i Spanien. Vi vil fungere som din kontaktperson til banker, advokater og lokale myndigheder. Vi vil også foretage planlagte inspektioner under alle faserne af bygningen af din nye bolig, ligesom vi vil imødekomme dine krav til bygningsmæssige ændringer, tilbehør og inventar. Kort sagt vil vi sørge for, at du er informeret om hvert skridt, der tages for at garantere, at der leves op til din investeringsforventning.
.

JURIDISK LOVGIVNING
Med mange års erfaring med at beskytte vores kunders juridiske rettigheder, vil vi varmt anbefale, at du får en engelsktalende spansk advokat til at vejlede, rådgive og repræsentere dine interesser med stor dygtighed før, under og efter kontraktforhandlingerne. Vores juridiske rådgivere er alle højt kvalificerede i spansk ejendomsret, og deres arbejde foregår udelukkende på engelsk. Det betyder store besparelser for dig på salær til advokater, der tilbringer deres tid og dine penge på informationsindsamlende arbejde.
.

LÅNESERVICE
Det tætte samarbejde vi har med førende spanske banker har til formål at give dig finansieringsmuligheder til hjælp af købet af din bolig i Spanien. Spanske lån er, med forbehold for ændringer, mulige på op til 70 % af ejendomsværdien, men du skal bevise, at du har en indkomst. Men alt dette skal du ikke bekymre dig om. Når først vi kender dine lånebehov, vil vores uafhængige lånerådgivere hjælpe med at finde den rette finansieringsløsning.

Velkommen fra Grupo Mahersol

Kære kunde, Det glæder mig at kunne præsentere det nye Grupo Mahersol katalog, der indeholder et udvalg af de hundredvis af ejendomme, der købes og sælges af os i Spanien.

Siden 1966 har vi gjort det muligt for mere end 18.000 familier at købe en bolig ved det spanske Middelhav, med tilfredsstillelsen af at have opfyldt deres forventninger.

Den personlige behandling skyldes vores virksomheds familiære natur, og kvaliteten af vores mere end 200 ansattes service er det, vores kunder sætter mest pris på.

Hos Grupo Mahersol arbejder vi dagligt med vores forpligtelse til at tilfredsstille dig ved at anvende alle vores tekniske og menneskelige ressourcer for at kunne yde dig en god service.

Eftersom vi ved hvor vigtig en beslutning, du er ved at tage, vil jeg tillade mig at foreslå, at du stoler på os, der har erfaring, kender markedet og lokal lovgivning, beskytter dine rettigheder og personliggør købeprocessen, således at den passer til dine behov.

Jeg vil gerne nævne vores eftersalgsservice, som – fra underskrivelsen af kontrakten til indflytning – holder dig informeret om alle processens faser.

Vi ser frem til snart at møde dig i vores varme land. Indtil da kan du besøge os på www.GrupoMahersol.com eller kontakte din lokale agent Unique Invest.

Venlig hilsen,
Grupo Mahersol