+45 70 23 75 50 info@uniquefinans.dk

Vi har hos Unique Invest valgt kun at fremvise et lille udpluk af de mange ejendomme i vores system.
Hvis de vil søge gennem alle de mange flotte ejendomme i Spanien som udbydes gennem samarbejdet med Grupo Mahersol, inviteres de til at benytte alle de mange muligheder direkte på deres hjemmeside.

 

Søg blandt alle vores ejendomme  

Klik for at gå direkte til Grupo Mahersols hjemmeside for det komplette aktuelle udbud af boliger i databasen, en verden af spændende muligheder til et hvert budget.

Grupo Mahersol er blandt de største udbydere på markedet og der er hele tiden nye attraktive ejendomme og gode tilbud. Derfor har vi fra Unique Invests side valgt at lade Grupo Mahersols hjemmeside stå for søgning, dette sikrer Dem at de altid får de nyeste og mest komplette resultater.

Grupo Mahersol hjemmesiden giver mulighed for at vælge mellem 10 sprog, og de er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information på de boliger I er interesserede i.

crop

Vælg mellem lejligheder, villaer, byhuse, bungalows. Vælg mellem kystejendomme, golfejendomme eller ejendomme i specifikke områder. Vælg mellem huse til det begrænsede budget eller huse i den helt høje ende af skalaen.

Unique Invest og Grupo Mahersol har det hele, kom ind i en spændende verden af spanske ejendomme af en hver slags, til en hver drøm.

Flemming Thomsen, Unique Invest